Toyota Corolla Cross 2021, Price Starting RM124k To RM134k !!!



Delicious SUVs are here guys! This is the Toyota Corolla Cross built based on Toyota New Global Architecture has now reached the Malaysian market. At first, Abang had a feeling that this SUV would shake a little when swallowed. But … Abang is a bit excited about the performance and stability on offer. Want to know what is best? Let’s share your honest opinion about this machine. Let’s check it out. As usual! If you like this video, don’t forget to browse, Subscribe and ring the bell; WEBSITE : https://pandulaju.com.my
YOUTUBE : https://youtube.com/pandulaju
FACEBOOK : https://www.facebook.com/pandulaju.com.my/
INSTAGRAM : https://instagram.com/pandulaju
TICKETS: https://www.tiktok.com/@pandulaju #ToyotaCorollaCross

Source

20 thoughts on “Toyota Corolla Cross 2021, Price Starting RM124k To RM134k !!!”

  1. baru singgah showroom kecik, dia kasi test drive sikit show unit sbb show unit tu park kat luar. eh not bad, tak rasa 1.8 underpower, stop and go power no problem.
    sekarang pakai ford focus 2.0 2013 tak rasa problem kalau nk tukar.

    Reply
  2. Assalamualaikum abg gan,mohon bantu saya antara cross dan altis mana yg lebih berbaloi untuk penggunaan harian jalan kampung??harga nya pun xjauh berbeza..mohon bantuan ye abg gan,dari segi minyak dan pemanduan mana lagi berbaloi

    Reply
  3. "Mulut marah/ menangis" (bumper grill depan warna hitam) tu kacau jer. Baik ikut style Fortuner. Harap Toyota buat kereta depan yang tampak "kemas" atau "cantik" serta mudah dibersihkan dalam facelift nanti. Dari segi lain, spec kereta ni ngam. Maybe saya akan consider beli kalau facelift dia nanti "cantik"

    Reply
  4. Kenapa VTS system hanya untuk 3 tahun. Lepas itu kena bayar subscription. Berapa subscription setahun? Beli kereta 145K Lepas 3 tahun kena bayar subscription. APA ni bang?

    Reply

Leave a Comment