NEW LAUNCHED, NEW HONDA FORZA 2021 ALREADY ON SALE, DISCOUNT REACHING RP 12 MILLION



NEW LAUNCHED, NEW HONDA FORZA 2021 IS ON SALE, DISCOUNT REACHING RP 12 MILLION Hello guys, welcome to the NHIS Forza Series channel to be one of the flagship scooters of the Honda automotive brand, guys, to tear apart the Indonesian scooter market. It’s really fierce, it’s messy hehe. Well, you guys are pretty hockey, guys, because the New Honda Forza 2021 has just been launched by PT Astra Honda Motor in early February. Since the time of its launch, it turns out that the price of this big scooter has been on sale with a big discount. The discount is quite big, even up to Rp. 12 million, guys. The discount is really sultan right? It’s fixed, guys, you can’t miss this Honda Forza sale price. After the sale, how much will it cost, guys? So what makes this scooter interesting, how come the discount can be that big? watch the video until it’s finished, I hope it’s useful ๐Ÿ™‚ GAMBOT SKUTIK ACCESSORIES, CHEAP WHOLESALE PRICES! Wind Shield
https://shp.ee/dg7w5d7

Stiker full block
https://shp.ee/abt7zd7

Exhaust Protector
https://shp.ee/dcup6b7

Number plate holder bracket
https://shp.ee/s3ucjw7

TankPad Karet
https://shp.ee/45a4cy7

Tail Protector
https://shp.ee/ayfu887

AUTOMOTIVE TV IS A CHANNEL THAT PROVIDES AUTOMOTIVE INFORMATION FOR ALL AUTOMOTIVE LOVERS. HERE YOU CAN GET A LOT OF INFORMATION ABOUT USED CAR AND USED MOTORCYCLES. WE ALSO PROVIDE INFORMATION ABOUT LUXURY AND EXPENSIVE CARS THAT MAY RARELY HEAR OUR EARS. SO DON’T FORGET TO ALWAYS SUBSCRIBE AND TURN ON THE BELL BUTTON SO YOU DON’T MISS INFORMATION FROM US AROUND THE AUTOMOTIVE WORLD ~ Source:
https://youtu.be/bOjbvcfp8Gc
https://youtu.be/4HA5rArT_Pg
https://youtu.be/K91BKKoHZt0
https://youtu.be/JOCY4JhTLQQ
https://youtu.be/OQw23mVDexI
https://youtu.be/nMVEWfULxDc
https://youtu.be/3EqemYt2rVM
https://youtu.be/mnfxtG3HSiw
https://youtu.be/vQzLvPuE4ZQ
https://youtu.be/if-EbTUBsow
https://youtu.be/CkwDwdwW1Nc
https://youtu.be/azujF8TaKpA
https://youtu.be/TMUg6tXdjgI
https://youtu.be/fG8MMD1zlhw

Source

49 thoughts on “NEW LAUNCHED, NEW HONDA FORZA 2021 ALREADY ON SALE, DISCOUNT REACHING RP 12 MILLION”

  1. Alah gak minat cuk masih mrnding beli avanza masih bisa lebih itu bagetnya malh kalo harganya 72 jt udah nyaman bisa bawa keluarga yah gak lur buat apa motor mahal mahal panas kepanasan hujan basah kuyub paling 3 thn juga udah bosen pakai ..

    Reply
  2. Ah politik dagang…seberapapun diskonya itu hanya abal2 daya tarik aja,toh harganya memang sudah di patok sebelum potongan…

    Reply
  3. Mimin ngerti marketing gak sih ?. Hon** gak bakal mau rugi dengan doskon gedeยฒan pasti sudah ada itungยฒannya Mimin…. Yg ada banyak berani murah pasti ada yg harus di korbanin.

    Reply
  4. Ga mau ga ada motor yang jalannya mendut mendut yang bisa goyang yang dirilis motor gitu aja kemahalan dijual lagi murah jangan tergiur jalannya juga sama kedepan cuma model aja beda

    Reply
  5. Pertempuran abadi merk H dan Y. ibarat maen catur, merk H terdesak merk Y, hingga datangkan unit CBU yg harga mahalll bgt. kasian deh loe…๐Ÿ˜‚

    Reply
  6. Honda ane Supra x 125 2009 awet..bisa bantu ane lunasin cicilan rmh 300 jt..nemanin ane cari duit..tetap ane rawat..walaupun ada beat dan Vario 125 new edition dirumah

    Reply
  7. 2 bulan yg lalu aku beli dgn harga 60 juta lg sung kupake ngangkut gabah darisawah selama 4 hari lgsung rusak lalu kujual cuman laku 25 juta terus beli lagi satu bulan rusak lagi kujual lagi rugi lagi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    Reply
  8. No contact sales dealer honda wahana yg bisa dihubungi kak untuk mendapatkan diskon 12 juta nya di dealer wahana yg dimana yah? Info nya dong

    Reply
  9. Jangan mempersempit diri berjiwa besar berpikir besar dan berkarya besar maka hasilnya bisa juga besar selama haikul yakin dgn Kuasa Allah…
    Hanya yg jdi masalah itu sigambot 250 hrs jdi asbab buat beribadah KPD Allah….
    Mungkin" saja …
    Good Luck bagi yg diberi kesempatan bisa. Memiliki nya

    Reply

Leave a Comment