New Honda Scoopy 2022 Newest ‼️ More handsome bro…



New Honda Scoopy 2022 Latest ‼️ More handsome bro.. ================================== SUPPORT TOOLS ️APPLICATION S EDITING : KINEMASTERPRO ️ EDIT THUMBNAIL : PIXELLAB ️RECORDING : KINEMASTER / LEXIS ️ CAMERA : NIKON DX ️ LAPTOP : VIPER (ONLY EDITING WITH HP) SUPPORTING ️ MLD MILD + CHOCOLATE DJARUM ️ GOOD SHIP ️ MOCHIRI SHIP KOPI BY ENDEN ================================== ️ Source music : no copyright YouTube ️ Source video (Please subscribe & visit them) ️ Source of articles / information ️ Image Source ================================== OTHER VIDEOS FROM THIS CHANEL New GSX-S150 2022 LATEST

https://youtu.be/RyES66ZFl8U

Vios Limo Gen3 Super Cheap & Creditable

https://youtu.be/T6MH4lENURw

Most Failed Motorcycle in Indonesia

https://youtu.be/hjxfyUL76MU

================================== 📌Team: Join 1 Person Owner: Yuriko Adam Editor: Yuriko Adam Dubbing: Yuriko Adam (All Yuriko Adam) ================================ 📌FOR BUSINESS // ENDORSE // PROMOTE Tlp / watsapp: +6288212320593 instagram: yurikho_adam ================================ ✔Disclaimer – Some content is used for educational purposes under fair use. Disclaimer of Copyright Under article 107 of the Copyright Act 1976, Benefits are made for “fair use” purposes such as criticism, commentary, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright law that may be infringing. Nonprofits, educational or personal use provide balance tips that support fair use. ✔Disclaimer – Some contents are used for educational purpose under fair use. Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act 1976, Allowance is made for “fair use” f9r purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, Educational or personal use tips the balance in favor of fair use. ================================= tag: #mxking2021 #winnerx #vixion2021 #cb150r2021 #cb150r #cbr150 #vixion155 #aerox155 #vario2021 #nmax2021 #pcx2021 #beat2021 #beat2020 #pcx160 #pcx2021 #pcx #nmax2021 #nmax2020 #pcx #vario2021 #vario160 #vario160cc2021 #varioterbaru #hondavario20ondurl #cbomodick160 #yuriko #beat #honda #yamaha #aerox #vixion #pcx160 #agia #ayla #daihatsu #honda #suzuki #kawasaki #yamaha #aerox #aeroxcustom #cb150r2021 #nmaxterbaru #motorterbaru2021 #motorterbaru20m #murahbaru2022 #matriobaruversic #indonesia #otomotif #motorterbaru2022 #motorterbaru #motorbaru2022 #motorbaru #motor #terbaru #2022 #motor #baru #baru #motorbaru2023 #motorbaru2023yamaha #motorbaru2023 #motorbaru #otomotif #beritaotomotif #motorbaru #motorbaru2022

Source

35 thoughts on “New Honda Scoopy 2022 Newest ‼️ More handsome bro…”

  1. Isinya orang toxic semua 😂berbeda pendapat boleh2 saja yg penting kalian punya uang dulu dah,kalian bebas mau beli yg mana sesuai seleraaa

    Reply
  2. Saya punya mio j 2013 dan adik saya beat fi 2013 belinya bersamaan. Hasil pengujian saya… tarikan mio j max spido mentok 85 km gak bisa lebih itu pun pake pertamax klo bensin 83 km, klo beat saya coba bisa sampe 100 km pk bensin. Ini saya tes saat motor br dibeli , setelah 3 tahun mio saya saat dipakai saat stop di lampu merah tiba2 mesin mati di starter g mau nyala terpaksa dorong ke bengkel … dalam hati saya gila kok motor br 3 tahun sdh mogok.., vonis bengkel katnya tiang klep lengket sama piston jadi g bisa starter jd di akalin taruh oli lewat lubang aki trus di starter sambil ditutup lubang akinya dan berhasil. Kjadian itu sering terjadi setahun bisa 3 sampe 4 kali. Tahun 2019 seriap ganti oli kurang terus akhirnya 2020 akhirnya ganri block komplit baru normal gak tekor oli lagi. Akhir 2020 saya juga bli lg motor buat istri dan saya memutuskan scoopy aja saya dah kapok dgn yamaha… krn sampe skrg motor adik saya masih ama2 aja blum pernah ganti part dalam mesin kyk pnya saya dan performanya stabil.. maaf bukan menjekkan yamaha tapi begitulah pengalaman saya…

    Reply
  3. Dari dulu gua komen PGN PNy Scoopy tapi CC ny 125/150cc , Alhamdulillah yamaha Fazio mngabulkan keinginan gua dtambah lgi harga sama 😭✌️

    Reply
  4. Cakep sama stiker doang…Mesin sama aja …Scoppy bnyk penipuan 😂😂😂😭😭😭😭 mending fazzio mesin terbaru jelas

    Reply

Leave a Comment