Introducing All New Veloz 2021



All New Veloz kini hadir dengan fitur yang lebih inovatif dan desain yang lebih stylish, membuat pengalaman berkendara semakin menyenangkan.

All New Exterior (0:03)
– Exclusive White Pearl Veloz (0:06)
– New Front Bumper (0:13)
– New Rear Bumper (0:16)
– New Front Grille (0:22)
– New Distinctive LED Headlamp with Sequential Turnlamp (0:25)
– New Progressive Rear Combination Lamp (0:30)
– New 17″Alloy Wheel (0:34)
– New Foot Lamp (0:41)

All New Interior (0:48)
– New Sophisticated Interior Design (0:49)
– New Leisure Soft pad (0:56)
– New Vibrant Illumination Light (01:00)
– New Auto AC (01:07)
– New Wireless Charger (01:16)
– New Electric Parking Brake with Brake Hold (01:23)

– New Advanced 7″Digital TFT MID (01:38)
– New Developed Engine & Front Wheel Drive Platform (01:46)
– New CVT & MT Transmission (01:52)
– New Ground Clearance (02:01)
– New Developed Suspension (02:06)

– New 9″Audio Head Unit (02:13)
– New Rear Seat Entertainment (02:18)

TSS (02:24)
– Find My Car (02:35)
– Geofencing (02:42)
– E-Care (Maintenance) (02:52)
– Inquiry & Support Center (03:02)
– Road Assistance (03:14)

– New All Round View Camera (03:24)

Toyota Mobility Solution (03:41)
– EZ Deal (03:41)
– Trade In (03:48)

– Free Service (03:53)

All New Veloz. Go More Than Ever

#ToyotaIndonesia
#AllNewVeloz

============================
Connect with Toyota Indonesia
Visit the Toyota Website : http://www.toyota.astra.co.id/
Like Toyota on Facebook : http://www.facebook.com/ToyotaID
Follow Toyota on Twitter : http://www.twitter.com/ToyotaID
Follow Toyota on Instagram : http://www.instagram.com/ToyotaID
Follow Toyota on TikTok: https://www.tiktok.com/@toyotaid
============================

Source

29 thoughts on “Introducing All New Veloz 2021”

  1. -Selles Todyota : Jangan Beli xpander pak, avanza aja penggerak Blakang kuat nanjak.
    -Todyota : all new Veloz is FWD
    -Selles Todyota : 😅😅serius??
    -Selles Mitsubishi : Jilaat no ludah sendiri Asuuuk

    Reply
  2. 1:35,2:08,3:36 Buset anaknya cantik bgt Toyota,Nama anak nya siapa tuh?
    Oh iya kenapa anak cewek nya megangin boneka mulu y,kayak ditututpin baju dress nya,malu kali y?
    Apa2!!??
    Hmmm i don't know,saya Gak tahu jg sih!
    Oh iya Veloz Aman y Dan nyaman fitur nya Banyak!
    Ada REAR SEAT ENTERTAINMENT nya jg Pula,saya suka sih Sama Veloz Sama desain nya jg/interiornya.Veloz ganteng,Cakep,Bagus!!

    Reply
  3. Harga si veloz 350 juta
    Sama kyk inopa reborn termurah
    Gak banyak orang yg beli pastinya Dan wajar embel2 apanja di hapus sebab tidak sesuai lagi harganya

    Reply

Leave a Comment