Honda CIVIC RS (FE) 2022: Legend Has Lost Sporty Features



by Nazz Abdullah (Season 03 | Episode 80) Sales Advisor Honda (Kuala Lumpur & Selangor) βž” ALIZAN: 012-637 9637 βž” Whatsapp: http://www.wasap.my/60126379637/NazzHonda

Nazz Abdullah ft Ben Ladin – PANTAS : https://youtu.be/0HfpvpoLkyU
VOTE ERA FM card: https://era.je/carta/era-je/lagu-baru-nak-up

❀️ Follow IG: https://www.instagram.com/nazz.abdullah.official/
❀️ Email : [email protected] __________________________________________________ 3 Cameras I use: GoPro Hero 10 https://invol.co/cl71n4k
DJI Pocket 2 βž” https://shp.ee/jvwiqve
Sony ZV-1 βž” https://shp.ee/wjrwduw

πŸ”­ Tripod Camera Murah: Ulanzi MT-16 βž” https://shp.ee/n6xtzun

πŸ’‘ Budget Studio Lamp RM69 only: Ulanzi U-Bright βž” https://shp.ee/7z7r54e

πŸš— DashCam Car I Use: 70mai A800 βž” https://shp.ee/hm38yye

⌚️ My G-Shock Watch: βž” https://shp.ee/5siir56

🎀 Wireless Microphone yg Saya Guna: βž” https://shp.ee/qyf4hf6

πŸ’» Laptop I Use: βž” https://shp.ee/jsjc92n
__________________________________________________

#CivicFE #CivicRS2022 #Civic11

Source

37 thoughts on “Honda CIVIC RS (FE) 2022: Legend Has Lost Sporty Features”

  1. bang nazz susunan harga dlm video tu terbalik 🀣 tapi takpe saya tolong susunkan

    1.5L Turbo (E) RM125K
    1.5 Turbo (V) RM138K
    1.5 Turbo (RS) RM144K

    Reply
  2. Era grill crome tebal di depan dah berlalu. Toyota dah mula tinggalkan trend ni dlm vios, altis dan camry baru.skrg giliran honda akan ikut jejak langkah toyota. New honda city adalah model terakhir yg masih guna trend ni. Dijangka new HRV 2022 nanti akan mengambil inspirasi new civic ni

    Reply
  3. xleh nk puji dah civic. sejak FB kuar mmg xada dah roh civic jalanan.. hilangz. teknologi updated xpelik. cuma zaman civic hemm

    Reply
  4. Thailand dapat full digital meter dgn wireless charging dan smart card key, external tak garang mcm FC, FC nampak lebih sporty dan kesukaan anak muda, FE lebih pada Sedan dan sama bentuk mcm Accorrd. Harga pun lebih mahal serendah 122 hingga 144. Saya rasa segment civic FE kali ini bukan pilihan anak muda.

    Reply
  5. Kegagalan utk honda civic 2022..πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ Luar dlm x lawa.. Tgok dlm rasa x selesa.. X moden.. Sempit.. Patut ni kluaran tahun2 lepas punya sbb model2 sblum ni jauh lebih moden luar dan dalam.. πŸ˜‚ πŸ˜‚

    Reply
  6. Org yg mampu beli honda civic average usia lebih2 dewasa. Rekaan yg lebih minimalist, simple lg appealing kepada bakal2 pembeli.

    Reply
  7. Luaran nampak cantik
    Orang kena tipu dia punya dalam
    Tak cantik langsung rupa nya buruk
    Ini sesuai untuk pakci dan makcik jerr muda macam saya tak sesuai pakai kereta ini meter nya pon tak cantik juga

    Reply
  8. Bg aku interior dlm selesa & duduk pun selesa utk driver & penumpang..klu org kata x kt dlm sempit korang silap besar sebenarnya..nk luas besar dlm beli aje van trus πŸ˜†…skrg design interior makin simple & nice..cuma dia x der paddle shift gear utk kereta yg price 140k..

    Reply
  9. gaji designer xnaik taun lepas… tu yg eh g lantak la sana.. kan senang.. hahaha, tp kalau gini le rupanya.. mmg xlaku la….berkubo la wahai civic..

    Reply
  10. Minat model FE ni design clean tak de nak tajamΒ² sangat. Tapi meter dia tu agak kurang minat compare dengan FC meter FC lebih futuristic.

    Reply

Leave a Comment