Honda Civic FE 2022, Price Starting RM125k To RM144k Only!



The long -awaited has finally arrived. That day Abang could only show the outside, this time we spent once the interior of the Honda Civic FE 2022. Most importantly, the solid finished the interior of the Honda Civic FE 2022. Agree? As usual! If you like this video, don’t forget to browse, Subscribe and ring the bell; WEBSITE : https://pandulaju.com.my
YOUTUBE : https://youtube.com/pandulaju
FACEBOOK : https://www.facebook.com/pandulaju.com.my/
INSTAGRAM : https://instagram.com/pandulaju
TICKETS: https://www.tiktok.com/@pandulaju #hondacivicfe2022

Source

36 thoughts on “Honda Civic FE 2022, Price Starting RM125k To RM144k Only!”

  1. Yg tejojol kat dashboard tu tombol aircond ke? Kalau iye, mcm pernah nampak jenis tombol kereta ni kat kereta lama tapi tak ingat pulak model kereta apa

    Reply
  2. Hari demi hari Civic semakin hilang identiti nyaa…sy yakin rmai yg setuju klau nk ckp FE yg ni seperti kereta org lebih berusia dan kurang sesuai utk ganerasi muda.. namin semua tu akn segera beralih mngikut peredaran zaman… ank muda akn terbiasa dgn rekaan sperti ini

    Reply
  3. Alngakah Indahnya teknologi baru yg ada ini Honda keluarkan limited edition civic FD buat ala² versi ulang tahun civic (The Legacy) Misti berdenyut perghhhh….

    Reply
  4. HOnda improve interior dan cuba eksperimen exterior…aku rasa next gen atau facelift coming soon mesti ngam..skrg ni dari segi bentuk ada rasa "kehilangan"…sebab apa…sebab dia civic…klau dia spesis Honda lain mungkin tak ada isu…klau buyer yg tak ikut genetik civic ni turun temurun cuma nak keta dgn harga yg mampu dia miliki ditambah semua teknologi2 yg diterapkan..tak da kurang pn FE ni…okey ja…

    Reply
  5. Lagi lawa luar dalam Civic FE dari Civic FC Ketam. Ape la yg sporty sgt civic ketam tu, tak faham aku. Lampu blkg ketam hodoh la. Civic baru ni lg sporty, lg lawa. Civic FE, fuhh menawan hatiku yg 30an ni 😍🤤
    Semua segi lebih pada Civic FE ni dari Civic Ketam mcm lagi lawa, lagi sporty, lagi power, lagi selamat, lagi best handling, lagi smooth transmisi pickup, lagi besar, lagi kukuh, lagi senyap & semestiny lagi mahal 🧡❤

    Reply
  6. ok jea kot versi nie..mcm kereta conti…x tau la pakcik dia accord baru cner nanti rupe dia..adik dia dah sopan,mesti pakcik dia lg sopan jugak..xkn JDM look pulak…huhuhu…yg versi type R aku xnk bayangkan lah..

    Reply
  7. Pendapat peribadi lah, exterior tak berapa minat sangat. Rasa macam model ni patut diletak nama Accord instead of Civic sebab tak nampak sporty dan tak melambangkan Civic macam biasa org fikirkan. Nampak lebih kepada classy lah senang cerita. Tapi interior dia mmg suka ❤. Memang tak sporty, tapi nampak style juga lah. Nampak macam gabungan design classic dan futuristik dalam satu lebih² lagi pada dashboard dia. One of the best looking dashboard after Mazda 3 (at least in my personal view)

    Reply
  8. Abangggg saya tengah tunggu hatchback bangg duit dah readyy!!!!🥲🥲🥲 masuk ke takkk sapa boleh bagitauuuu kalau tak aku angkut yang niiii je

    Reply
  9. Jangan beli kereta sebab lawa. Beli sebab ride and handling dia best. Kalau tak best, kereta lawa mcmana pon tak guna.

    Reply
  10. Abam gan ..sila berlaku jujur bila komen..kalau tak lawa..cakap.tak lawa…jgn guna ayat 'subjektif'…
    Berapa honda bayar ko bang?

    Reply

Leave a Comment