HONDA CIVIC FE 2022, Finally Arrived in Malaysia‼ ️😮



Good news for Honda fans, now the Civic 2022 (FE) model has arrived in Malaysia! This time Abang will share what is there and the changes made to this model. But what is for sure, the handling of the Civic 2022 is still solid … Anyway, the more important question is, how much price should Honda Malaysia put on this Civic FE model? Comment, don’t comment … I want to see Civic FE’s brother in the Sepang Circuit, there will be another video later. As usual! If you like this video, don’t forget to browse, Subscribe and ring the bell; WEBSITE : https://pandulaju.com.my
YOUTUBE : https://youtube.com/pandulaju
FACEBOOK : https://www.facebook.com/pandulaju.com.my/
INSTAGRAM : https://instagram.com/pandulaju
TICKETS: https://www.tiktok.com/@pandulaju #hondacivicfe #pandulaju

Source

44 thoughts on “HONDA CIVIC FE 2022, Finally Arrived in Malaysia‼ ️😮”

  1. Belum modi nmpak biasa fe ni.. bila tgot thai modi fe ni mantap nmpak kemas😍 doakan sy semoga tercapai hasrat pkai fe thun 2022 aminn

    Reply
  2. Tunggu next gen civic FF plak kot.haha.
    Yg ni interior nmpak pokcik sangat org pencen sesuai pakai. Bentuk kurang sporty dan garang mcm yg FC.

    Reply
  3. Bosan btul tgk cketam ni xda krta lain ke around 120k fully imported wth 18"rim+aggressive look

    Reply
  4. Tak dapat beli, dapat test drive pun syukur dh. FC dh try dulu, seller suruh tekan, kita tak berani sbb jalan kampung, sekali betul2 ada motor keluar simpang.

    Reply
  5. Perbezaan FE dgn FC ni Dua duanya Saya x mampu untuk memilikinya😂 dari segi design bagi Saya kedua2 model FC dgn FE ni cantik..cuma Dari pandangan mata Saya, design FC mcm ala2 kereta sports, klu FE ni Saya tgk design dia lebih mcm maskulin, Tampan, bergaya, kematangan…tu sekadar pendapat Saya, yelah bab design ni kan subjektif, setiap org ade citarasa tersendiri…huhu

    Reply

Leave a Comment