Honda BR-V 2022 | First Drive | OtoDriver



After being launched some time ago, we had the opportunity to experience for the first time how it feels to drive from this Honda MPV. But unfortunately we were not able to try their flagship feature Honda Sensing. What does it taste like? Watch the video! In this video, OtoDriver reviewer, Aditya Widiutomo, jumps behind the wheel of the Honda BR-V to see what this car has to offer from various sides. Please also visit our website, www.otodriver.com for the latest and most interesting news about the automotive world. There you can also see reviews of the latest cars by our experienced reviewers. In addition, at www.OtoDriver.Com you can also make your own comparisons between car brands. Don’t forget to click Like if you like this video, also fill in a comment about this car or criticism for our future improvements. Don’t forget to also SHARE this video to your friends who might be in need of information about cars. Subscribe to our Youtube Channel at https://www.youtube.com/otodriver
For those who have a FB account, you can follow us on https://www.facebook.com/otodriver and https://twitter.com/otodriver. Enjoy watching, hopefully entertaining and helping you determine the choice of a car.

Source

21 thoughts on “Honda BR-V 2022 | First Drive | OtoDriver”

  1. Honda BRV dgn harga sekitar 340 jt terasa mahal dibanding dgn yg lain, itulah kualitas mobil Honda dgn segala kelebihannya, ini klo kesentuh Dior harganya bisa 5 M
    😅😂🤣

    Reply
  2. Harga segini belom teleskopik… kalah sama merk sebelah…apalagi salah satu merk sebelah roda blkg ud cakram…tp tenaga memang terbesar di kelasnnya

    Reply
  3. Tadi nya udah tertarik melihat eksterior dan interior nya. Tapi stelah tau harga nya 340jt. Jadi nyengir. Kok malah overprice 😁

    Reply
  4. Dengannhargav300+,rasanya rem belakangnya sudah harus disc brake, jadi.lucu liat nya. Kalau new brv rem belakangnya sama dengan Rem bemo

    Reply
  5. Kalo diperkotaan walau pake all new brv honda sensing tetep aja capek, sebab kalo macet perlu "N" dulu dan tarik rem tangan. Beda banget kalo punya veloz, cukup aktifkan hold brake tinggal rem, mobil akan berhenti walau posisi handling di "D", kalo mau jalan cukup sekali gas aja.

    Reply
  6. BRV unggul di brand image Dan fitur safety nya
    Xl 7 unggul di kenyamanan Dan biaya maintenance nya …..
    Kalau cuma untuk pemakaian sehari Hari di dalam kota Dan sesekali antar kota …..lebih enak pakai xl 7 🙏

    Reply

Leave a Comment