COMFORTABLE BACK HOME REDAH CONGESTION | HONDA FORZA 250 | FIRST RIDE IMPRESSION



NEW! MERCHANDISE RIDE WITH PASSION AVAILABLE AT SHOPEE NOW! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Stock is limited! So, please get it right away! πŸ˜„ For more info please visit https://shopee.com.my/nasirharis.official

RWP PERFORMANCE SHOP – https://shopee.com.my/rwp_performance

Continue support. Your support inspires me to continue making the next videos. Thank you. Safe ride all. – Email – [email protected] – Follow me on – Instagram – https://www.instagram.com/nasirharismotovlog

Source

47 thoughts on “COMFORTABLE BACK HOME REDAH CONGESTION | HONDA FORZA 250 | FIRST RIDE IMPRESSION”

  1. Akhirnya review forza gak bro… sy sebagai owne forza nk bgtau sober blkg mmg kena tukar dgn tayar mmg x grip…semoga trus maju dgn bg lbh byk video yg menarik…ride with passion….πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ

    Reply
  2. Akhirnya review forza gak bro… sy sebagai owne forza nk bgtau sober blkg mmg kena tukar dgn tayar mmg x grip…semoga trus maju dgn bg lbh byk video yg menarik…ride with passion….πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ

    Reply
  3. Totally agree pasal wind shield tu…. Mmg ada masa nak tinggi ada masa nak rendah…. Patut scooter jenis2 ni ada kebolehan mcm ni…. Sekurangnya adjust manual mcm adv….

    Reply
  4. best memang dah lama nak beli forza dari dulu tapi harga memang keras sikit. insyallah this year berusaha kerja kuat sikit dapat beli motor forza. aminnn

    Reply
  5. Bape inggit harga moto ni? Rasa nak bli scooter 250 nak bwk g keje tapi boring pulak tgk xmax sbb xde special pun xmax tu. Cuma cc je besar.

    Reply
  6. Xmax pesaing terapat dri forza 250. Tp xmax dri stock spec mmg agak ketinggalan. Forza 250 ni seolah2 keta mewah bli dan pakai dan xmax mcm honda civic. Kena make up mcm type-r utk bagi gah dia tu

    Reply
  7. hi bro, dan sehabat2 semua. Nak minta pencerahan tentang motor, saya planning nk upgrade moto ke 200 cc dan keatas. Antara pilhan saya KTM DUKE200, CFMOTO250SR dan DEMON 200GR yang mana ok ya? terima kasih

    Reply

Leave a Comment